Betöltés

A ZNET Telekom Zrt. a SPARTAN RACE Nagykanizsa Super & Sprint versenyen a versenyzők és a nézők a zavartalan kommunikációjához ingyenes wifi internethozzáférést biztosít.

Újabb elismerést kapott a ZNET Telekom Zrt. a gazdasági életben elért eredményeiért. A díjat Zuber Gyula, a ZNET Telekom Zrt. igazgatója vette át.


2020.05.07Részletek

2020.02.18Részletek

A nagykanizsai Erzsébet térre érkezők már használhatják az ingyenes városi wifit,  a Nagykanizsa hotspot elérhetőségre kattintva.

Zuber Gyula, a ZNET Telekom igazgatója bemutatja azt a szakmai hátteret, ami a szolgáltatások minőségét biztosítja. Ezúttal a Ligowave LigoPtP RapidFire átjátszó kiválasztásának szempontjai tükrében.


2020.02.08Részletek

2020.02.07Részletek

Óriási büszkeség, hogy a legújabb zalai Prímák közé válaszották a ZNET Telekom Zrt.-ét. Az év vállakozója díjat ünnepélyes keretek között Zuber Gyula, a ZNET Telekom Zrt vezérigazgatója vette át.

ZNET Telekom Zrt. és a Sberbank már évek óta szorosan együttműködik: a távközléssel foglalkozó cég rugalmassága, ügyfélközpontisága miatt kedveli a pénzintézetet. A vezérigazgató, Zuber Gyula szerint a Sberbank mellett a hitelgaranciának is oroszlánrésze van abban, hogy mára Magyarország piacvezető vezeték nélküli szolgáltatójává nőtte ki magát.


2020.02.08Részletek

2020.02.18Részletek

Minden eszköz fontos, amin szolgáltatás múlik, így a kábel minősége is. A CAT.6A egy szilikon zselével kitöltött kábel, ami megakadályozza a beázást, így nem tud víz jutni az eszközbe. 


2020.02.07Részletek