Betöltés

#Megbízható internet már Barcson is!

Végre! Barcson is elindult a ZNET Telekom szolgáltatása. A ZNET a legkorszerűbb mikrohullámú internettechnológiát hozta el a városba, így már itt is bárki #megbízható internetre válthat. 


 Miért pont a mikrohullámú szolgáltatás? 


Ezen a hálózaton a szolgáltatás gyorsan és járulékos költségek nélkül telepíthető. A létesítés egyedüli feltétele a tiszta, optikai rálátás valamely bázisállomásra. A kiváló minőségű szolgáltatás a bázisállomásoktól számított 10 km sugarú körben elérhető. A lakossági ügyfelek 3 csomag közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A megrendelést követően a ZNET munkatársai a helyszínen megvizsgálják, hogy van-e lehetőség a szolgáltatás létesítésére az adott címen, pozitív elbírálás esetén a bekötést azonnal el is végzik. 

 

 Melyik internetcsomag a legmegfelelőbb? 
Röviden: bármelyik. Már a SmartHome S csomag is elég a kényelmes böngészéshez, streaming szolgáltatások (pl. Netflix, HBO Go) megtekintéséhez és a videókonferenciákhoz is. Azonban egy nagyobb családnál a SmartHome M vagy a SmartHome L csomagot javasoljuk. A ZNET csomagajánlatairól részletesebb információt a www.zt.hu/lakossagi/csomagajanlatok.html oldalon találsz.


 TV és telefonszolgáltatás 
Az internetcsomagok mellé igény szerint TV és telefonszolgáltatás is igényelhető. MindigTV csomagban akár 60 csatorna biztosítja, hogy a család sose unatkozzon, ami a Szabadidő kiegészítő csomaggal még tovább bővíthető.


 Segítség a barcsi vállalkozásoknak 
Az internet már szinte minden folyamatot átsző az üzletirányítási rendszerektől a térfigyelőkig, így a vállalkozások sikeréért is felel. A ZNET megbízható internetalapú szolgáltatásokat nyújt a cégeknek, melyek stabilitást és kiszámíthatóságot biztosítanak. Az üzleti internet, kamerarendszer-szolgáltatás, telefon és alközponti rendszerek ajánlataiért keresd a ZNET ügyfélszolgálatát! 

 

 Megrendelés menete 
 

Rendeld meg a szolgáltatásokat online a www.zt.hu oldalon vagy telefonon a 1277-es telefonszámon! Friss hírekért és akciókért kövesd a ZNET oldalát Facebookon, Youtube-on és Instagramon is!

 

Facebook: https://www.facebook.com/znettelekom 
Instagram: @znet_telekom 
Youtube: https://www.youtube.com/c/ZNETTelekom 
 


2021.08.08 Vissza