Betöltés

Az előregisztráció elindult - Gigabites száguldás Fonyódon

A fejlődés nem áll meg, érkezik a ZNET Telekom optikai hálózata Fonyódra! Hamarosan a legkorszerűbb technológiával, akár gigasebességgel is hasíthatod a netet otthonodban is. Az előregisztráció elindult, ráadásul a leggyorsabbakra óriási kedvezmény vár!


A ZNET Telekom és Fonyód város kapcsolata már hosszú évekre nyúlik vissza.  Sok fonyódi család otthonában régóta a ZNET magas színvonalú, mikrohullámú szolgáltatáscsomagjai biztosították az internetet, de az optikai fejlesztésekkel hamarosan a nagysebességű, akár gigabites szolgáltatás is elérhetővé válik a településen. A gigabites internet korlátlan internetelérést biztosít.


„A ZNET Telekom Fonyódon egy GPON optikai hálózatot épít, ami tehermentesíti és kiegészíti a jelenlegi mikrohullámú technológiát. Ezzel gyakorlatilag minden olyan háztartásba, amely az optika nyomvonalán található, gigabites hozzáférést tudunk majd biztosítani.” – nyilatkozta Zuber Gyula, a ZNET Telekom tulajdonosa.

A leggyorsabb regisztrálókat szerződéshosszig tartó kedvezményekkel jutalmazza a cég. Az első 100 jelentkezőnek 20% kedvezményt, míg a 101-500. regisztrálónak 10% kedvezmény jár a mindenkori előfizetésének árából.


Természetesen az optikai hálózat nem csak internetet, de telefont és tévé szolgáltatásokat is kiszolgál majd. Az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb regisztrálni a fonyod.zt.hu oldalon, ahol már elérhető az előregisztrációs felület!


A beruházás a Szupergyors Internet Program második ütemében, a GINOP-3.4.1-20 Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése felhívás keretein belül valósul meg. A pályázaton a ZNET Telekom 2 milliárd Ft támogatást nyert a debreceni és fonyódi járás infrastruktúrájának kiépítésére. 
 


2021.09.30 Vissza