Betöltés

Száguldva kezdte az évet a ZNET Telekom – elindult a gigabites optikai internet Fonyódon

Alig több mint 1 éve, hogy a ZNET bejelentette: optikai internethálózat épül Fonyódon. A sajtótájékoztató után a cég rekordsebességgel vágott bele a munkálatokba, hogy a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok minél hamarabb élvezhessék a szupergyors internet előnyeit. Szinte hihetetlen, de Magyarországon egyedülálló módon a bejelentést követő 1 éven belül már bekötésre kerültek az első ügyfelek. 


optikai internet Fonyódon
 Internet mindenhol: szinte 100% lefedettség a ZNET Telekommal 

 


Fonyódon és környékén több olyan helyszín is van, ahol egyáltalán nincs lefedettség vagy az elérhető hálózat minőségével akadnak gondok. Az optikai hálózat építésével és a meglévő, magas minőségű mikrohullámú szolgáltatásával a ZNET már csaknem 100%-ban tudja biztosítani a lefedettséget a településen. 

optikai internethálózat építése Fonyódon


 Érezni fogod a különbséget? 


Gyakran játszol online? Egyre több okoskészülék csatlakozik a hálózatra? Netán kamerák is védik az otthonod? Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, akkor biztosan érzékelni fogod a minőségi változást, hiszen az optikai internetszolgáltatással a nagyobb adatforgalom sem jelenthet akadályt. Akár egy népes társaság is használhatja egyszerre az otthoni hálózatot, az internettel nem lesz gond.
Persze a mikrohullámú szolgáltatással lefedett utcákban sem kell aggódni az előfizetőknek. Már a ZNET legkisebb csomagjával is kényelmesen nézhet online filmeket a család, e-mailezhet, videochatelhet a rokonokkal.

Optikai internet használata Fonyódon
 
 Miért ne válthatnál gyorsabbra? 
 

Az optika nyomvonala sok olyan háztartást is érint, ahol már eddig is a ZNET mikrohullámú internetszolgáltatását használták. A lehetőség számukra is adott, díjmentesen válthatnak a gyorsabb, optikai internetre. 

Ez a jövő: fejlődés a helyi a vállalkozásoknak
Vállalkozni internet nélkül? Elképzelhetetlen. Minden munkafolyamatot érint, ezért a jó minőségű internetkapcsolatot nem lehet nélkülözni. Minél nagyobb a cég adatforgalma, annál fontosabb a megbízható kapcsolat, ezért a fejlődő vállalkozásoknak nagy hangsúlyt kell fektetniük az informatikai infrastruktúrára is. Jelenleg 380 fonyódi székhelyű vállalkozást jegyeznek, akiknek új lehetőségeket jelenthet a város internethálózatának fejlődése. 


„Az idegenforgalmi szezon szempontjából is kulcsfontosságú a megbízható, szélessávú internet szolgáltatás, amit a korábbi rendszerek már nem tudtak kielégítő módon kiszolgálni. A közel 110 ezer vendégéjszaka is azt mutatja számunkra, hogy ma már minden turistának meghatározó az internetszolgáltatás minősége. A települések közti verseny során is ez egy jelentős tényezővé vált az elmúlt időszakban. Bizakodva tekintünk az optikai hálózat létesítésére, hiszen a turizmus fejlődése mellett a minőségi, stabil szolgáltatások megkönnyítik a vállalkozások online ügyintézését és internetes kereskedelmüket is.” – nyilatkozta Erdei Barnabás, Fonyód alpolgármestere
Miért válassz optikai internetet?

 Megrendelés menete 
Az optikai internetszolgáltatást megrendelheted online a www.zt.hu oldalon vagy telefonon a 1277-es telefonszámon! Friss hírekért és akciókért kövesd a ZNET oldalát Facebookon, Youtube-on és Instagramon is!


Facebook: https://www.facebook.com/znettelekom
Instagram: @znet_telekom
Youtube: https://www.youtube.com/c/ZNETTelekom


2022.06.28 Vissza