Betöltés

#Megbízhatóságra kapcsolva – A DVSC SCHAEFFLER kézilabdacsapata online is felkészült

Zárt kapus mérkőzések és online közvetítés – az elmúlt időszakban a sportcsapatoknak is új utakat kellett találniuk, hogy játékukat a rajongók is élvezhessék. Bár a tavaszi kézilabda bajnokság még a szigorítások előtt lezárult, az új szezonra a DVSC SCHAEFFLER nem csak fizikailag, de már online is felkészült.


A minőségi kommunikációhoz minőségi internetre van szükség.  A DVSC SCHAEFFLER kézilabdacsapata ezért váltott #megbízható internetre. A csapat internetszolgáltatójául a ZNET Telekomot választotta, a cég pedig 500 Mbps gyorsaságú bérelt vonali internetkapcsolatot épített ki. A szolgáltató kiválasztásánál a csapat számára a legfontosabb szempont a stabilitás és a magas rendelkezésre állás biztosítása volt. Egy online közvetítés kiemelkedően magas nézőszámot jelent, így egy olyan partnert kellett találni, amely ehhez tudja garantálni a megfelelő sávszélességet.
 

A ZNET Telekom nem csak internetszolgáltatóként, de szponzorként is támogatja a debreceni kézilabdacsapatot.

Fotó: Derencsényi István / DVSC Kézilabda


 „Márciusban sajnos félbeszakadt a bajnokság, s tisztában voltunk vele, hogy az új szezon nem csak a pályán állítja kihívás elé klubunkat, így az online közvetítésekre is felkészültünk. Olyan szolgáltatót kerestünk, amely megteremti a stabil internetkapcsolatot és a prémium rendelkezésre állást. A nemzetközi és a magyar bajnoki mérkőzéseken is az európai körülmények megteremtése a cél, melynek a megbízható internet is elengedhetetlen feltétele.” – nyilatkozta Szűcs Lajos, a DVSC SCHAEFFLER marketing koordinátora.

 

Fotó: Derencsényi István / DVSC Kézilabda

A Hódos Imre Sportcsarnok felújításakor a ZNET Telekom építette ki a létesítmény internetszolgáltatását, így a munkálatok befejeztével már csúcstechnológiás távközlési infrastruktúrával rendezhetik meg a szezon mérkőzéseit.


2021.06.08 Vissza