Betöltés

A neten számos sebességmérő közül választhatsz, de a sebességmérésnél nem mindegy, hogy milyen eszközzel mérsz. Most néhány tippel segítünk, hogy pontosabb képet kaphass az internet sebességéről.

Korábbi cikkünkben megismerhettétek, hogy mik a jó partnerkapcsolat ismérvei. A Dryvit Profi megosztotta velünk azt is, hogy a közös munka során milyen tapasztalataik voltak a ZNET-tel és hogy a jövőben milyen kihívások várnak még a két cégre.


2020.11.12Részletek

2020.11.09Részletek

13 nap. A Dryvit Profival épp 13 napon múlt a jó partnerkapcsolat megalapozása. Most arról beszélgettünk, hogy miért is fontos, hogy a partnerek személyesen is ismerjék egymást, mit jelent a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság.

A ZNET Telekomnál külön csapatunk felel azért, hogy minden vállalkozás, köztük akár a Tied is, megtalálhassa a számára legjobb távközlési megoldást. Figyelünk arra, hogy üzleti internetszolgáltatásaink a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig rugalmasan igazodjanak a cégek igényeihez.


2020.11.05Részletek

2020.10.21Részletek

Nincs internet, szakadozik, de nem érted mi lehet a gond? Lehet, hogy csupán egy kilazult kábel a ludas vagy pár gombnyomással megoldhatod a problémát. Persze vannak olyan esetek is, amik ennél összetettebbek, ilyenkor már érdemes a szolgáltatóhoz fordulni segítségért.

 

Milyen internetet válassz a Balatonnál? A Fonyódi Önkormányzatnak ez már régóta nem kérdés. Fonyód a ZNET Telekomot választotta távközlési partnerének, így olyan technológiai fejlesztéseket tudott megvalósítani, amik az egész város életére hatással voltak.


2020.10.02Részletek

2020.10.09Részletek

Zárt kapus mérkőzések és online közvetítés – az elmúlt időszakban a sportcsapatoknak is új utakat kellett találniuk, hogy játékukat a rajongók is élvezhessék. Bár a tavaszi kézilabda bajnokság még a szigorítások előtt lezárult, az új szezonra a DVSC SCHAEFFLER nem csak fizikailag, de már online is felkészült.

Néha a szavak helyett elég, ha megmutatjuk, mit is csinálnak kollégáink a hétköznapokban. Ezúttal egy tartalék gerinckapcsolat kiépítéséről készítettünk nektek egy videót.


2020.09.24Részletek

2020.12.09Részletek

Megérkezett legújabb videónk - ezúttal a Balatont jártuk körbe, hogy bemutathassuk nektek milyen kihívásokra és nehézségekre kell megoldást találnunk a vízparton.  

Az internetet nap mint nap használod, de vajon tudod-e hogy milyen eszközök biztosítják neked az internetet? A ZNET-nél mindig figyeltünk arra, hogy prémium eszközöket használjunk a hálózat fejlesztéséhez. Tudjuk, hogy ez a kulcsa a #megbízható internetszolgáltatásnak. 


2020.10.09Részletek

2020.10.02Részletek

Az olyan szállodákban, ahol az akár 1000 fő feletti rendezvények sem ritkák, a #megbízható internet nélkülözhetetlen a mindennapokban. A ZNET Telekom a Hotel Azúr telekommunikációs partnereként segít megküzdeni a rendezvénypiac és szállodaipar kihívásaival és növekvő igényekkel.

Ti jártatok már Debrecen legmagasabb épületeinek tetején? 
Legújabb videónkban Debrecen ikonikus épületeinek tetőin forgattunk, hogy megmutathassuk nektek a ZNET Telekom csúcstechnológiás internethálózatának működését.


2020.10.02Részletek

2020.10.02Részletek

▪️ Mit tehet egy szálloda, ha hirtelen hetekre be kell zárnia a kapuját a vendégek előtt?
▪️ Hogyan élhet túl egy vállalat egy ilyen nem várt szituációt?
▪️ Milyen szerepe van a jól működő távközlési infrastruktúrának egy hotel életében? Egyáltalán mit jelent az egy szállodánál, hogy jól működik az internet?

Hogyan reagáltunk a válsághelyzetre? Milyen intézkedéseket hoztunk? Mi volt számunkra a legnehezebb? És egyáltalán: mi történt velünk a koronavírus korlátozásai alatt?

 


2020.10.02Részletek

2020.10.02Részletek