Betöltés

Eldöntötted, hogy szükséged van egy virtuális alközpontra. De mi a következő lépés? A TERVEZÉS!

A tervezéskor szükséged lehet egy informatikus segítségére, aki alapos ismeretekkel rendelkezik a cég hálózati infrastruktúrájáról.

Az első telefonközpont már közel 150 éve alakult meg, és naná, hogy ehhez is magyar feltaláló neve fűződik. Puskás Tivadar telefonközpontja óta természetesen már nagyon sokat fejlődött a technológia, a virtuális korban pedig a felhő alapú megoldások tűnnek a legjobb választásnak.


2022.09.14Részletek

2022.08.31Részletek

Mosonmagyaróváron is kezdetét vették a munkálatok. A Haninet hálózat integrálásának első lépése a központ tartószerkezetének rekonstruálása volt. A videóban Harasztia Roland, a ZNET mikrohullámú üzletág vezetője mesélt az aktuális folyamatokról.

Alig több mint 1 éve, hogy a ZNET bejelentette: optikai internethálózat épül Fonyódon. A sajtótájékoztató után a cég rekordsebességgel vágott bele a munkálatokba, hogy a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok minél hamarabb élvezhessék a szupergyors internet előnyeit. Szinte hihetetlen, de Magyarországon egyedülálló módon a bejelentést követő 1 éven belül már bekötésre kerültek az első ügyfelek. 


2022.03.24Részletek

2022.08.31Részletek

Csörög a telefon -  a vonal másik végén németül szólalnak meg. Mivel az ügyfél német számot hívott, sejtelme sincs, hogy a hívása Magyarországra fut be. Az ügyintéző a legnagyobb természetességgel kezeli a helyzetet, profi nyelvtudással segít a telefonálónak. A Swiss Post Solutionsnél összesen 180 IP alapú telefonvonal biztosítja, hogy minden folyamat ilyen flottul menjen. Szükség is van rá, hiszen Európa szerte 70.000 munkavállaló bérszámfejtése tartozik a céghez. A szombathelyi és rábahídvégi telehelyeknek a megbízható távközlés létszükséglet, a munka tulajdonképpen megállna egy kimaradás esetén.
 

A badacsonyörsi Folly Arborétum a nyugalom szigete: olyan hely, melyről igazán érdemes azonnal egy-két fotót posztolni. De hogyan osszuk meg ismerőseinkkel azonnal az átélt csodákat, egy ilyen világtól elzárt helyről? Talán nem mondunk újat: a Folly Arborétumban a ZNET szolgáltatásai segítenek Neked!


2022.02.16Részletek

2021.10.22Részletek

Szeretnél nagyobb – akár 1000 megabites – sávszélességet és sokkal megbízhatóbb szolgáltatást? A ZNET Telekom Zrt. optikai internetszolgáltatásával ez könnyedén elérhető, immár Balatongyörökön is!

A fejlődés nem áll meg, érkezik a ZNET Telekom optikai hálózata Fonyódra! Hamarosan a legkorszerűbb technológiával, akár gigasebességgel is hasíthatod a netet otthonodban is. Az előregisztráció elindult, ráadásul a leggyorsabbakra óriási kedvezmény vár!


2022.03.24Részletek

2021.09.30Részletek

Mire elég 20 Mbit? Korszerű-e a mikrohullámú technológia? Mivel jár a telepítés? Cikkünkben most sorba vettük a leggyakoribb tévhiteket a mikrohullámú internettel kapcsolatban, amiket szeretnénk eloszlatni.

Érted? Persze, hogy ÉRTED! Egy térfigyelő kamerarendszer első sorban ÉRTED van! Érted, aki dolgozol, ügyet intézel, közlekedsz, sportolsz, kikapcsolódsz. A cél, hogy az állampolgárok biztonságban érezhessék magukat a hétköznapokban.


2021.09.30Részletek

2021.08.03Részletek

Végre! Barcson is elindult a ZNET Telekom szolgáltatása. A ZNET a legkorszerűbb mikrohullámú internettechnológiát hozta el a városba, így már itt is bárki #megbízható internetre válthat. 

Egy olyan témáról írunk, amiről ritkán esik szó, pedig valós jelenség Magyarországon. Rengeteg regionális vagy még kisebb távközlési szolgáltató van hazánkban, akik a gazdasági kihívások mellett napi mint nap szembesülnek a növekvő konkurenciával, küzdenek a fennmaradásért. A nagyobb szolgáltatók folyamatosan növelik területeiket, s ezzel a helyi szolgáltatók megfelelő erőforrások hiányában nem tudják felvenni a versenyt. Ilyen helyzetben az a kérdés merül fel, hogy vajon mikor érdemes inkább eladni a céget egy erősebb szolgáltatónak? A Haricomp 5 éve döntött úgy, hogy az internetszolgáltatás üzletágat a ZNET Telekom Zrt. számára adja el. A döntés nehézségeiről, előnyeiről és az azóta eltelt időről Harasztia Roland őszintén mesélt.


2021.08.08Részletek

2021.08.08Részletek

A neten számos sebességmérő közül választhatsz, de a sebességmérésnél nem mindegy, hogy milyen eszközzel mérsz. Most néhány tippel segítünk, hogy pontosabb képet kaphass az internet sebességéről.

„Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér.” -  a Mátrix bölcsessége 2020 pandémiájában nem is lehetne helytállóbb. Nos, a 2020-as év is a végére ért, mi pedig levontuk annak legnagyobb tanulságait: az internet nélkül már tényleg megállna az élet.


2021.06.08Részletek

2021.06.08Részletek

Korábbi cikkünkben megismerhettétek, hogy mik a jó partnerkapcsolat ismérvei. A Dryvit Profi megosztotta velünk azt is, hogy a közös munka során milyen tapasztalataik voltak a ZNET-tel és hogy a jövőben milyen kihívások várnak még a két cégre.

13 nap. A Dryvit Profival épp 13 napon múlt a jó partnerkapcsolat megalapozása. Most arról beszélgettünk, hogy miért is fontos, hogy a partnerek személyesen is ismerjék egymást, mit jelent a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság.


2022.04.12Részletek

2022.04.12Részletek

A ZNET Telekomnál külön csapatunk felel azért, hogy minden vállalkozás, köztük akár a Tied is, megtalálhassa a számára legjobb távközlési megoldást. Figyelünk arra, hogy üzleti internetszolgáltatásaink a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig rugalmasan igazodjanak a cégek igényeihez.

Milyen internetet válassz a Balatonnál? A Fonyódi Önkormányzatnak ez már régóta nem kérdés. Fonyód a ZNET Telekomot választotta távközlési partnerének, így olyan technológiai fejlesztéseket tudott megvalósítani, amik az egész város életére hatással voltak.


2022.04.12Részletek

2022.04.12Részletek

Nincs internet, szakadozik, de nem érted mi lehet a gond? Lehet, hogy csupán egy kilazult kábel a ludas vagy pár gombnyomással megoldhatod a problémát. Persze vannak olyan esetek is, amik ennél összetettebbek, ilyenkor már érdemes a szolgáltatóhoz fordulni segítségért.

 

Zárt kapus mérkőzések és online közvetítés – az elmúlt időszakban a sportcsapatoknak is új utakat kellett találniuk, hogy játékukat a rajongók is élvezhessék. Bár a tavaszi kézilabda bajnokság még a szigorítások előtt lezárult, az új szezonra a DVSC SCHAEFFLER nem csak fizikailag, de már online is felkészült.


2020.10.02Részletek

2021.06.08Részletek

Néha a szavak helyett elég, ha megmutatjuk, mit is csinálnak kollégáink a hétköznapokban. Ezúttal egy tartalék gerinckapcsolat kiépítéséről készítettünk nektek egy videót.

Megérkezett legújabb videónk - ezúttal a Balatont jártuk körbe, hogy bemutathassuk nektek milyen kihívásokra és nehézségekre kell megoldást találnunk a vízparton.  


2020.12.09Részletek

2020.10.09Részletek

Az internetet nap mint nap használod, de vajon tudod-e hogy milyen eszközök biztosítják neked az internetet? A ZNET-nél mindig figyeltünk arra, hogy prémium eszközöket használjunk a hálózat fejlesztéséhez. Tudjuk, hogy ez a kulcsa a #megbízható internetszolgáltatásnak. 

Az olyan szállodákban, ahol az akár 1000 fő feletti rendezvények sem ritkák, a #megbízható internet nélkülözhetetlen a mindennapokban. A ZNET Telekom a Hotel Azúr telekommunikációs partnereként segít megküzdeni a rendezvénypiac és szállodaipar kihívásaival és növekvő igényekkel.


2020.10.02Részletek

2020.10.02Részletek

Ti jártatok már Debrecen legmagasabb épületeinek tetején? 
Legújabb videónkban Debrecen ikonikus épületeinek tetőin forgattunk, hogy megmutathassuk nektek a ZNET Telekom csúcstechnológiás internethálózatának működését.


2022.05.17Részletek