A jó partnerség előnyei I. rész

Interjú a Dryvit Profi Kft-vel

13 nap. A Dryvit Profival épp 13 napon múlt a jó partnerkapcsolat megalapozása. Most arról beszélgettünk, hogy miért is fontos, hogy a partnerek személyesen is ismerjék egymást, mit jelent a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság.

Hogyan találkoztatok a ZNET Telekommal?

A Dryvit Profinál mindig is nyitottak voltunk az újdonságra és az innovációra. A ZNET-et először óriásplakáton láttuk Debrecenben, később pedig egy munkatársunk is ajánlotta őket. Tetszett, hogy a ZNET egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalat.

Emlékszem, az első beszélgetésünk telefonon zajlott. Az új irodaházunk átadása előtt kerestem fel a céget és nagyon szoros határidőket kellett követnünk. Mindössze 13 napunk volt arra, hogy az átadásra működő internetkapcsolatot varázsoljunk. Ezért már az első beszélgetéskor kész tények elé állítottam a ZNET-et. Ez azért tényleg elég rövid határidő. A kapcsolattartóm, Bukorov Krisztián, a ZNET stratégiai igazgatója volt. Ő ismerte a cég kapacitásait, és biztosított róla, hogy ez a határidő gond nélkül megvalósítható.

A ZNET-nél például óriási pozitívum volt, hogy rövid időn belül tudtunk komoly, nagy horderejű döntésekről beszélni a cég vezetőivel.

A jó partnerség titka a közös hullámhossz. Szerinted mi az, ami közös a két cégben?

Mi ugyanazt láttuk a ZNET-ben, amit a saját cégünkön is. Nálunk a munkatársak nagyon elhivatottak, minimális a fluktuáció és a kollégáink is hirdetik azt a dinamizmust és pozitív hozzáállást, amit a cégünk képvisel. Mi ezt a párhuzamot láttuk a ZNET-nél, ez nagyon szimpatikus volt: határozott elképzeléseik vannak, elhivatottak és lelkesek. Minden kolléga segítőkész és közös cél irányít mindenkit.  

Nekünk fontos, hogy a partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, kölcsönösen bizalmi viszony alakuljon ki. Ezért már beszélünk a jövőbeli terveinkről, szívesen ajánljuk a ZNET-et más üzleti partnereinknek.

Ahogyan ZNET Telekom, Ti is szolgáltató cég vagytok. Mi jellemző a DRYVIT PROFI ügyfeleire? Milyen elvárásaik vannak a cég felé?

A Dryvit Profi egy építőipari cég, emellett több saját tulajdonú irodaházunk is van, amiket külföldi és magyar tulajdonú vállalkozások bérelnek. Olyan környezetet szeretnénk teremteni meglévő és potenciális Bérlőinknek, ahol a tudásáramlás biztosított, a szolgáltatásaink pedig leveszik a vállukról a felesleges terheket, így több lehetőségük van a fejlődésre. A bérlőink nagyon változatosak, hiszen kisvállalkozók és nagyvállalkozások is vannak köztük. Vannak köztük fejlesztő cégek is, akiknek különösen fontos a folyamatos, szünetmentes internet. 

Ha az igényeikről beszélünk, fontos megemlíteni, hogy az irodapiac folyamatosan változik. Sokan kezdetben a minél kisebb irodákat részesítik előnyben, mert nem szeretnének hosszabb távon elköteleződni, inkább később hosszabbítanak. Ezeknek a cégeknek szükségük van a folyamatos rendelkezésre állásra és a nyújtott szolgáltatások magas minőségére, amibe az internet is beletartozik.
Ahogy a ZNET-nek is, az ügyfeleink nekünk is fontosak. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan elérhessék az irodánkat, folyamatosan tudjunk szolgáltatni legyen szó a közművekről vagy az internetről, így ezzel is tudjuk támogatni az ő stabil üzletmenetüket.

Dryvit Profi x ZNET Telekom együttműködés 

Avagy a jó partnerség előnyei

Egy ilyen változatos célcsoportnak változatos elvárásaik is vannak. Hogyan döntöttétek el, hogy a ZNET Telekom szolgáltatásai megfelelnek az ügyfeleitek igényeinek is?

Hosszú távban gondolkozunk, ezért fontosak nekünk az olyan stabil partnerségek, mint amit a ZNET-tel alakítottunk ki. Azonban mi sem ajánlunk olyan szolgáltatást az ügyfeleinknek, amiben mi magunk nem bízunk. Ezért teszteltük a ZNET Telekomot először saját magunkon. Ez a folyamat jellemző nálunk, szeretjük kipróbálni először a partnereink szolgáltatásait, termékeit, és ha meg vagyunk velük elégedve, az ügyfeleink felé is bevezetjük azokat.

Mivel nekünk is vannak távlati terveink, ezért amikor teszteltünk, a saját igényeinket és terveinket szem előtt tartva tudtuk értékelni az ZNETet. Azóta már 4 irodaházunkból 3-ban a ZNET Telekom biztosítja az internetelérést.

A Dryvit Profival készült interjú második részét itt elolvashatod! 

A Dryvit Profi Kft. először a honlapunkon tájékozódott távközlési megoldásainkról. Ha Te is egy #megbízható, magyar vállalkozást választanál partnernek, vedd fel velünk a kapcsolatot a uzleti.ugyfelszolgalat@zt.hu e-mail címen! Szolgáltatásainkról részletesen a www.zt.hu/uzleti oldalon olvashatsz. 

2022.04.12