Üzleti internet

Mindent az üzleti internetről

A ZNET Telekomnál külön csapatunk felel azért, hogy minden vállalkozás, köztük akár a Tied is, megtalálhassa a számára legjobb távközlési megoldást. Figyelünk arra, hogy üzleti internetszolgáltatásaink a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig rugalmasan igazodjanak a cégek igényeihez.

A jó partnerség előnyei II. rész

Korábbi cikkünkben megismerhettétek, hogy mik a jó partnerkapcsolat ismérvei. A Dryvit Profi megosztotta velünk azt is, hogy a közös munka során milyen tapasztalataik voltak a ZNET-tel és hogy a jövőben milyen kihívások várnak még a két cégre.

A jó partnerség előnyei I. rész

13 nap. A Dryvit Profival épp 13 napon múlt a jó partnerkapcsolat megalapozása. Most arról beszélgettünk, hogy miért is fontos, hogy a partnerek személyesen is ismerjék egymást, mit jelent a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság.

Az eladás az feladás?

Egy olyan témáról írunk, amiről ritkán esik szó, pedig valós jelenség Magyarországon. Rengeteg regionális vagy még kisebb távközlési szolgáltató van hazánkban, akik a gazdasági kihívások mellett napi mint nap szembesülnek a növekvő konkurenciával, küzdenek a fennmaradásért. A nagyobb szolgáltatók folyamatosan növelik területeiket, s ezzel a helyi szolgáltatók megfelelő erőforrások hiányában nem tudják felvenni a versenyt. Ilyen helyzetben az a kérdés merül fel, hogy vajon mikor érdemes inkább eladni a céget egy erősebb szolgáltatónak? A Haricomp 5 éve döntött úgy, hogy az internetszolgáltatás üzletágat a ZNET Telekom Zrt. számára adja el. A döntés nehézségeiről, előnyeiről és az azóta eltelt időről Harasztia Roland őszintén mesélt.

Megbízhatóságra kapcsolva

Zárt kapus mérkőzések és online közvetítés – az elmúlt időszakban a sportcsapatoknak is új utakat kellett találniuk, hogy játékukat a rajongók is élvezhessék. Bár a tavaszi kézilabda bajnokság még a szigorítások előtt lezárult, az új szezonra a DVSC SCHAEFFLER nem csak fizikailag, de már online is felkészült.

Folly Arborétum

A badacsonyörsi Folly Arborétum a nyugalom szigete: olyan hely, melyről igazán érdemes azonnal egy-két fotót posztolni. De hogyan osszuk meg ismerőseinkkel azonnal az átélt csodákat, egy ilyen világtól elzárt helyről? Talán nem mondunk újat: a Folly Arborétumban a ZNET szolgáltatásai segítenek Neked!

Veszprém - Itt vagyunk!

Néha a szavak helyett elég, ha megmutatjuk, mit is csinálnak kollégáink a hétköznapokban. Ezúttal egy tartalék gerinckapcsolat kiépítéséről készítettünk nektek egy videót.

Internet és rendezvények

Az olyan szállodákban, ahol az akár 1000 fő feletti rendezvények sem ritkák, a #megbízható internet nélkülözhetetlen a mindennapokban. A ZNET Telekom a Hotel Azúr telekommunikációs partnereként segít megküzdeni a rendezvénypiac és szállodaipar kihívásaival és növekvő igényekkel.

Mit tehet egy szálloda, hogy túlélje a járványt?

Mit tehet egy szálloda, ha hirtelen hetekre be kell zárnia a kapuját a vendégek előtt? Hogyan élhet túl egy vállalat egy ilyen nem várt szituációt? Milyen szerepe van a jól működő távközlési infrastruktúrának egy hotel életében? Egyáltalán mit jelent az egy szállodánál, hogy jól működik az internet?

A világ betelefonál

Csörög a telefon -  a vonal másik végén németül szólalnak meg. Mivel az ügyfél német számot hívott, sejtelme sincs, hogy a hívása Magyarországra fut be. Az ügyintéző a legnagyobb természetességgel kezeli a helyzetet, profi nyelvtudással segít a telefonálónak. A Swiss Post Solutionsnél összesen 180 IP alapú telefonvonal biztosítja, hogy minden folyamat ilyen flottul menjen. Szükség is van rá, hiszen Európa szerte 70.000 munkavállaló bérszámfejtése tartozik a céghez. A szombathelyi és rábahídvégi telehelyeknek a megbízható távközlés létszükséglet, a munka tulajdonképpen megállna egy kimaradás esetén.

Csúcstechnológiás távközlés a Balatonon

Milyen internetet válassz a Balatonnál? A Fonyódi Önkormányzatnak ez már régóta nem kérdés. Fonyód a ZNET Telekomot választotta távközlési partnerének, így olyan technológiai fejlesztéseket tudott megvalósítani, amik az egész város életére hatással voltak.
1 / 1. Oldal