Jó tudni

Az eladás az feladás?

Egy olyan témáról írunk, amiről ritkán esik szó, pedig valós jelenség Magyarországon. Rengeteg regionális vagy még kisebb távközlési szolgáltató van hazánkban, akik a gazdasági kihívások mellett napi mint nap szembesülnek a növekvő konkurenciával, küzdenek a fennmaradásért. A nagyobb szolgáltatók folyamatosan növelik területeiket, s ezzel a helyi szolgáltatók megfelelő erőforrások hiányában nem tudják felvenni a versenyt. Ilyen helyzetben az a kérdés merül fel, hogy vajon mikor érdemes inkább eladni a céget egy erősebb szolgáltatónak? A Haricomp 5 éve döntött úgy, hogy az internetszolgáltatás üzletágat a ZNET Telekom Zrt. számára adja el. A döntés nehézségeiről, előnyeiről és az azóta eltelt időről Harasztia Roland őszintén mesélt.

Mit tegyél, ha hibát észlelsz

Nincs internet, szakadozik, de nem érted mi lehet a gond? Lehet, hogy csupán egy kilazult kábel a ludas vagy pár gombnyomással megoldhatod a problémát. Persze vannak olyan esetek is, amik ennél összetettebbek, ilyenkor már érdemes a szolgáltatóhoz fordulni segítségért.

Mit tegyél, ha nincs internet?

Az interneten minden elérhető, de csak ha van neted, ugye? Nos, ha valamilyen okból kifolyólag az otthoni neted nem működik megfelelően, ebben a videóban segítünk kijavítani a hibát.

Tévhitek és a valóság

Mire elég 20 Mbit? Korszerű-e a mikrohullámú technológia? Mivel jár a telepítés? Cikkünkben most sorba vettük a leggyakoribb tévhiteket a mikrohullámú internettel kapcsolatban, amiket szeretnénk eloszlatni.

Így érdemes mérni az internet sebességét

A neten számos sebességmérő közül választhatsz, de a sebességmérésnél nem mindegy, hogy milyen eszközzel mérsz. Most néhány tippel segítünk, hogy pontosabb képet kaphass az internet sebességéről.
1 / 1. Oldal