Vállalati hírek

Megszűnik a postai kézbesítés és a csekkes díjfizetés

2022. szeptember 1. után a postai számlaküldés megszűnésével együtt megszűnik a csekkes díjfizetés lehetősége is. A postai számlaküldés helyett két megoldást ajánlunk: eszámla és távnyomtatású számla. Mit kell tennie ahhoz, hogy számláit biztosan megkapja?Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön által jelenleg is használt e-mail cím szerepel-e a nyilvántartásunkban.

Internet a Balaton körül

Megérkezett legújabb videónk - ezúttal a Balatont jártuk körbe, hogy bemutathassuk nektek milyen kihívásokra és nehézségekre kell megoldást találnunk a vízparton.  

A válságban is stabilan

Hogyan reagáltunk a válsághelyzetre? Milyen intézkedéseket hoztunk? Mi volt számunkra a legnehezebb? És egyáltalán: mi történt velünk a koronavírus korlátozásai alatt?

ZALAI PRIMA-DÍJ

Óriási büszkeség, hogy a legújabb zalai Prímák közé válaszották a ZNET Telekom Zrt.-ét. Az év vállakozója díjat ünnepélyes keretek között Zuber Gyula, a ZNET Telekom Zrt vezérigazgatója vette át.

Folyamatos fejlesztés és minőségi szolgáltatások

Zuber Gyula, a ZNET Telekom igazgatója bemutatja azt a szakmai hátteret, ami a szolgáltatások minőségét biztosítja. Ezúttal a Ligowave LigoPtP RapidFire átjátszó kiválasztásának szempontjai tükrében.

Zala megye gazdaságáért díj

Újabb elismerést kapott a ZNET Telekom Zrt. a gazdasági életben elért eredményeiért. A díjat Zuber Gyula, a ZNET Telekom Zrt. igazgatója vette át.

Száguldva kezdte az évet a ZNET Telekom

Alig több mint 1 éve, hogy a ZNET bejelentette: optikai internethálózat épül Fonyódon. A sajtótájékoztató után a cég rekordsebességgel vágott bele a munkálatokba, hogy a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok minél hamarabb élvezhessék a szupergyors internet előnyeit. Szinte hihetetlen, de Magyarországon egyedülálló módon a bejelentést követő 1 éven belül már bekötésre kerültek az első ügyfelek. 
1 / 1. Oldal