ZNET technológia

Megbízható internet már Barcson is

Végre! Barcson is elindult a ZNET Telekom szolgáltatása. A ZNET a legkorszerűbb mikrohullámú internettechnológiát hozta el a városba, így már itt is bárki #megbízható internetre válthat. 

2020 – az év, amikor rájöttünk, hogy internet nélkül tényleg megállna az élet

„Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér.” -  a Mátrix bölcsessége 2020 pandémiájában nem is lehetne helytállóbb. Nos, a 2020-as év is a végére ért, mi pedig levontuk annak legnagyobb tanulságait: az internet nélkül már tényleg megállna az élet.

Veszprém - Itt vagyunk!

Néha a szavak helyett elég, ha megmutatjuk, mit is csinálnak kollégáink a hétköznapokban. Ezúttal egy tartalék gerinckapcsolat kiépítéséről készítettünk nektek egy videót.

Internet a Balaton körül

Megérkezett legújabb videónk - ezúttal a Balatont jártuk körbe, hogy bemutathassuk nektek milyen kihívásokra és nehézségekre kell megoldást találnunk a vízparton.  

A megbízható internet technológiája

Az internetet nap mint nap használod, de vajon tudod-e hogy milyen eszközök biztosítják neked az internetet? A ZNET-nél mindig figyeltünk arra, hogy prémium eszközöket használjunk a hálózat fejlesztéséhez. Tudjuk, hogy ez a kulcsa a megbízható internetszolgáltatásnak. 

Fenntartható távközlés a ZNET Telekomnál

Az internet lehet zöld. Vagyis nemcsak, hogy lehet: kell, hogy zöld legyen. A kiszámíthatatlan gazdasági, környezeti és politikai körülmények között elengedhetetlen, hogy a szakma szereplői foglalkozzanak a fenntartható internettechnológia kérdéskörével. Zuber Gyula, a ZNET Telekom tulajdonosa szerint „csak annak van értelme, amit fenn is lehet tartani”. Ő osztotta meg velünk, hogy pontosan mit is jelent a távközlési szolgáltatónak a környezettudatos technológia fejlesztése és alkalmazása.

Znet eszközteszt

Minden eszköz fontos, amin szolgáltatás múlik, így a kábel minősége is. A CAT.6A egy szilikon zselével kitöltött kábel, ami megakadályozza a beázást, így nem tud víz jutni az eszközbe. 

Tévhitek és a valóság

Mire elég 20 Mbit? Korszerű-e a mikrohullámú technológia? Mivel jár a telepítés? Cikkünkben most sorba vettük a leggyakoribb tévhiteket a mikrohullámú internettel kapcsolatban, amiket szeretnénk eloszlatni.

Száguldva kezdte az évet a ZNET Telekom

Alig több mint 1 éve, hogy a ZNET bejelentette: optikai internethálózat épül Fonyódon. A sajtótájékoztató után a cég rekordsebességgel vágott bele a munkálatokba, hogy a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok minél hamarabb élvezhessék a szupergyors internet előnyeit. Szinte hihetetlen, de Magyarországon egyedülálló módon a bejelentést követő 1 éven belül már bekötésre kerültek az első ügyfelek. 

Elindult a ZNET optikai hálózata Balatongyörökön

Szeretnél nagyobb – akár 1000 megabites – sávszélességet és sokkal megbízhatóbb szolgáltatást? A ZNET Telekom Zrt. optikai internetszolgáltatásával ez könnyedén elérhető, immár Balatongyörökön is!

Csúcstechnológiás távközlés a Balatonon

Milyen internetet válassz a Balatonnál? A Fonyódi Önkormányzatnak ez már régóta nem kérdés. Fonyód a ZNET Telekomot választotta távközlési partnerének, így olyan technológiai fejlesztéseket tudott megvalósítani, amik az egész város életére hatással voltak.
1 / 1. Oldal