Betöltés

Legfrissebb hírek

További hírek

Ingyen internet 30 napra a középfokú oktatásban résztvevőknek

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes helyhez között (vezetékes) internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra.
A 30 napos ingyenes vezetékes internetre történő regisztrációs időszak november 27-én éjfélkor lezárult, így arra már nem tudsz jelentkezni. Megértésedet köszönjük!
 

A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

Kedves Ügyfeleink!

A koronavírus járvány elterjedésének megakadályozása, ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében

2020.11.02-től a ZNET Telekom ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel.

 

Ismeretlen csalók ismételten visszaéltek a ZNET Telekom nevével, hamis nyereményjátékot hirdetve. Szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy aktuális nyereményjátékainkról - ha lenne ilyen - minden esetben tájékoztatást adunk Facebook oldalunkon, valamint a zt.hu weboldalon.

A távközlési szabályok uniós szintű átdolgozásának következő lépéseként a szolgáltatóknak 2019.05.15-től maximalizálniuk szükséges az EU-n belüli nemzetközi hívásdíjak mértékét. A ZNET Telekom ezért 2019.05.15-től a nemzetközi hívásokat tartalmazó árlistáját módosította.

A neten számos sebességmérő közül választhatsz, de a sebességmérésnél nem mindegy, hogy milyen eszközzel mérsz. Most néhány tippel segítünk, hogy pontosabb képet kaphass az internet sebességéről.

Korábbi cikkünkben megismerhettétek, hogy mik a jó partnerkapcsolat ismérvei. A Dryvit Profi megosztotta velünk azt is, hogy a közös munka során milyen tapasztalataik voltak a ZNET-tel és hogy a jövőben milyen kihívások várnak még a két cégre.

Szolgáltatásaink