Pályázatok

Forgóeszköz finanszírozás - bérköltség finanszírozás

A Széchenyi 2020 keretében „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitel" című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú)  „B" hitelcélja (forgóeszköz termékváltozat) A COVID járvány okozta elhúzódó gazdasági nehézségek ellensúlyozása érdekében a hitelprogram célja változatlanul a vállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges működési költségek, illetve készletbeszerzések finanszírozása. A kamat mértéke 0%

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése

A ZNET Telekom Zrt. 2021 márciusában nyerte el a Szupergyors Internet Program (SZIP) kiépítésének lehetőségét a Debreceni járásban. A beruházás értéke 1 905 340 490 forint, ebből a támogatás 1 714 806 443 forint, amelyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap jóvoltából a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésére sikerült elnyerni.A munkálatok már elkezdődtek, a projekt során többszáz kilométer optikai nyomvonalat fogunk kiépíteni.

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése

A ZNET Telekom Zrt. 2021 márciusában nyerte el a Szupergyors Internet Program (SZIP) kiépítésének lehetőségét a Fonyódi járásban. A beruházás értéke 697 981 700  forint, ebből a támogatás 487 889 208 forint, amelyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap jóvoltából a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésére sikerült elnyerni.A munkálatok már elkezdődtek, a projekt során többszáz kilométer optikai nyomvonalat fogunk kiépíteni.
1 / 1. Oldal