Rólunk

A nagy gondolatok sokszor egy apró garázsból indulnak, így volt ez több mint 20 éve a ZNET Telekomnál is. 

" A ZNET 2001-ben garázscégként indult, de a gyorsan változó környezetben is sikerült elérnünk, hogy a lakossági és üzleti telekommunkiáció meghatározó piaci szereplőjévé, mára pedig az ország legnagyobb alternatív vezeték nélküli szolgáltatójává váljunk."

Zuber Gyula - ZNET Telekom tulajdonosa

A ZNET 2001-ben garázscégként indult, de a gyorsan változó környezetben is sikerült elérnünk, hogy a lakossági és üzleti telekommunikáció meghatározó piaci szereplőjévé, mára pedig az ország legnagyobb alternatív vezeték nélküli szolgáltatójává váljunk:

  • A ZNET szolgáltatásai az ország 11 megyéjében elérhetőek
  • több mint 26.000 lakossági és üzleti ügyfelünknek kínálunk megbízható szolgáltatást

11

MEGYE

660 +

TELEPÜLÉS

26000 +

ELŐFIZETŐ

134

MUNKATÁRS

Megbízható

TechnológiaCégünk filozófiája, hogy jó szolgáltatást csak minőségi eszközökkel lehet nyújtani.

A teljes szolgáltatási területünkün 3 féle technológiával:

  • mikrohullámú,
  • optikai és
  • kábelTV hálózaton szolgáltatunk.

Nagy erőket fordítunk arra, hogy megtaláljuk az adott feladatohoz a legalkalmasabb eszközöket, mindemellett a saját fejlesztéseinkkel is javítjuk a hálózat minőségét. Fejlesztéseinknek köszönhető, hogy a ZNET bázisállomások magasabb rendelkezésreállással és sokkal stabilabban tudnak működni.

Fenntartható internet

Környezetvédelem

 

Nálunk nemcsak a minőségi szolgáltatás biztosítása, de a fenntartható fejlődés is nagy szerepet kap.

A környezettudatosság mindennnapjaink részét képezi, és ez a technológiai fejlesztéseinkben is megmutatkozik. A bázisállomásokon a megújuló energiaforrások használata, az antennák élettartamának maximalizálása és lehető legenergiahatékonyabb működés kiemelt célunk.

A cég ökológiai lábnyomának csökkentése miatt az autóflottánkban folyamatosan növeljük az eletkromos járművek számát, törekszünk a papírmentes iroda megvalósítására és munkatársainkat is környezettudatosságra ösztönözzük.

Szolgáltatásaink

Komplex távközlés

 

Mára hálózati lefedettségünk 11 megyére terjed ki, de társzolgáltatóink révén az ország bármely részén képesek vagyunk komplex távközlési szolgáltatásokat biztosítani.

A vállalatunk megbízható:

Az innovatív technológiák alkalmazásának elkötelezettjeként hitvallásunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel hozzájárulhassunk előfizetőink versenyképességének növeléséhez.