A DVSC SCHAEFFLER mezszponzorai lettünk

Hajrá Debrecen!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a ZNET Telekom a DVSC SCHAEFFLER mezszponzorává lépett elő, így támogatva a csapat Bajnokok Ligája szereplését is.

A legutóbbi szezonban a kézilabdacsapat sikeresen szerepelt a Magyar Kupában, ahol bronzérmet szerzett. A sajtótájékoztatón Papp László, Debrecen polgármestere így nyilatkozott „Folyamatos és szisztematikus az építkezés a csapatnál, ennek köszönhetően ez elmúlt időszak nagyon sok szép eredményt hozott. Szeretném megköszönni Ábrók Zsoltnak az elmúlt évtized áldozatos munkáját, hiszen ez lesz a tizedik szezon, amit ügyvezetőként elkezd. A DVSC SCHAEFFLER immáron stabilan a bronzérem legfőbb várományosa, s a legrangosabb kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában indulhat. Emellett nagyon komoly szakmai munka folyik a DVSC Kézilabda Akadémián, így folytatódhat az a hagyomány, hogy a DVSC-ben mindig ott vannak a saját nevelésű játékosok.”

A csapatot nem csak anyagilag támogatjuk, de otthonukban, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a megbízható távközlést is mi biztosítjuk. Ez különösen fontos a közelgő BL döntők miatt is, hiszen a mérkőzések iránt az érdeklődés is jelentősen megnövekedett.