Száguldva kezdte az évet a ZNET Telekom

Elindult a gigabites optikai internet Fonyódon

Alig több mint 1 éve, hogy a ZNET bejelentette: optikai internethálózat épül Fonyódon. A sajtótájékoztató után a cég rekordsebességgel vágott bele a munkálatokba, hogy a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok minél hamarabb élvezhessék a szupergyors internet előnyeit. Szinte hihetetlen, de Magyarországon egyedülálló módon a bejelentést követő 1 éven belül már bekötésre kerültek az első ügyfelek. 

Fonyódon és környékén több olyan helyszín is van, ahol egyáltalán nincs lefedettség vagy az elérhető hálózat minőségével akadnak gondok. Az optikai hálózat építésével és a meglévő, magas minőségű mikrohullámú szolgáltatásával a ZNET már csaknem 100%-ban tudja biztosítani a lefedettséget a településen. 

Érezni fogod a különbséget? 

Gyakran játszol online? Egyre több okoskészülék csatlakozik a hálózatra? Netán kamerák is védik az otthonod? Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, akkor biztosan érzékelni fogod a minőségi változást, hiszen az optikai internetszolgáltatással a nagyobb adatforgalom sem jelenthet akadályt. Akár egy népes társaság is használhatja egyszerre az otthoni hálózatot, az internettel nem lesz gond.
Persze a mikrohullámú szolgáltatással lefedett utcákban sem kell aggódni az előfizetőknek. Már a ZNET legkisebb csomagjával is kényelmesen nézhet online filmeket a család, e-mailezhet, videochatelhet a rokonokkal.

Miért ne válthatnál gyorsabbra? 

Az optika nyomvonala sok olyan háztartást is érint, ahol már eddig is a ZNET mikrohullámú internetszolgáltatását használták. A lehetőség számukra is adott, díjmentesen válthatnak a gyorsabb, optikai internetre. 

Ez a jövő: fejlődés a helyi a vállalkozásoknak

Vállalkozni internet nélkül? Elképzelhetetlen. Minden munkafolyamatot érint, ezért a jó minőségű internetkapcsolatot nem lehet nélkülözni. Minél nagyobb a cég adatforgalma, annál fontosabb a megbízható kapcsolat, ezért a fejlődő vállalkozásoknak nagy hangsúlyt kell fektetniük az informatikai infrastruktúrára is. Jelenleg 380 fonyódi székhelyű vállalkozást jegyeznek, akiknek új lehetőségeket jelenthet a város internethálózatának fejlődése. 

„Az idegenforgalmi szezon szempontjából is kulcsfontosságú a megbízható, szélessávú internet szolgáltatás, amit a korábbi rendszerek már nem tudtak kielégítő módon kiszolgálni. A közel 110 ezer vendégéjszaka is azt mutatja számunkra, hogy ma már minden turistának meghatározó az internetszolgáltatás minősége. A települések közti verseny során is ez egy jelentős tényezővé vált az elmúlt időszakban. Bizakodva tekintünk az optikai hálózat létesítésére, hiszen a turizmus fejlődése mellett a minőségi, stabil szolgáltatások megkönnyítik a vállalkozások online ügyintézését és internetes kereskedelmüket is.” – nyilatkozta Erdei Barnabás, Fonyód alpolgármestere

Megrendelés menete

Az optikai internetszolgáltatást megrendelheted online a www.zt.hu oldalon vagy telefonon a 1277-es telefonszámon!
Friss hírekért és akciókért kövesd a ZNET oldalát FacebookonYoutube-on és Instagramon is!

2024.06.13